Regulament

REGULAMENT MUSIC TRAVEL FESTIVAL 23,24,25 iunie 2017
Arena Aqua Sport, Timisoara, Romania

O listă cu obiectele ce pot sau nu pot fi aduse la eveniment
 
OK - Brichete
OK - Telefoane Mobile
OK - Țigări
 
NO - Aparatate foto profesionale și camere video
NO - Droguri
NO - Cuțite, Arme, etc
NO - Sticle sau conserve
NO - Mâncare sau alcool
NO - Animale
NO - Umbrele
NO - Umbrele pliabile

• Accesul se face începând cu 23 Iunie de la ora 14:00
• Participanții pot intra și ieși de câte ori doresc de pe perimetrul evenimentului
• Orele concertelor se pot schimba
• Toți participanții sunt percheziționați la intrare

Cuprins

I. Organizatorul şi evenimentul
1. Organizatorul
2. Evenimentul
 
II.    Regulamentul
 
III. Bilete, tipuri de bilete şi cumpărarea biletelor
1. Bilete şi tipuri de bilete
2. Cumpărarea biletelor
3. Returnarea biletelor
4. Schimbarea preţurilor
 
IV. Participarea la eveniment
1. Intrarea
2. Reguli de conduită pe suprafaţa evenimentului
3. Reguli de conduită în afara evenimentului
4. Obiecte Pierdute
5. Securitatea
6. Prim Ajutor
7. Produse şi servicii
 
V. Garanţii şi responsabilităţi
 
VI. Semne şi drepturi de autor
 
VII. Sancţiuni
 
VIII. Caz Major

Prezentul Regulament se aplica pentru evenimentul ”MUSIC TRAVEL FESTIVAL 2017” organizat de SC Music Travel Festival SRL si  A.C.T.I.S. Asociatia Culturala Traditii, Identitate si Succes.

Prezentul regulament defineşte regulile pe care fiecare participant al evenimentului trebuie să le respecte.

Prezentul Regulament defineşte drepturile şi obligaţiile în relaţia dintre Organizatori şi Participanti.

I. ORGANIZATORII ŞI EVENIMENTUL

1. ORGANIZATOR:  SC Music Travel Festival SRL, Str Ciprian Porumbescu, nr. 53, Timisoara, CUI 37034860, J 35/344/2017

2. EVENIMENTUL “MUSIC TRAVEL FESTIVAL “: 23-25 iunie 2017.
Locul desfasurarii: Timișoara, Arena Aqua Sport, judeţul Timiș, România. Fostul Strand al Tineretului

II. REGULAMENTUL

1. Prezentul Regulament este o înţelegere între organizator şi participant.
 
2. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând acest Regulament, fără o înştiinţare în prealabil a Participantului. Orice modificare va fi afisata pe pagina de Facebook al evenimentului (https://www.facebook.com/MusicTravelFestival/), pe website-ul www.musictravelfestival.ro si la intrarea in locul de desfasurare al evenimentului fiind de imediata aplicare dupa momentul afisarii.
 
3. Prin cumpărarea unui bilet, Participantul recunoaşte şi se obliga să respecte acest Regulament.
 
4. Organizatorii asigură Participantul că prin cumpărarea unui bilet valid (indiferent de metoda prin care a fost achiziţionat) i se asigură dreptul de a participa la Eveniment, in conditiile de la punctul III.1 de mai jos.

III. BILETE, TIPURI DE BILETE ŞI CUMPĂRAREA BILETELOR

1. BILETE ŞI TIPURI DE BILETE
 
1.1. Biletele/abonamentele pot fi cumpărate de pe (1) www.iabilet.ro, ), (2) rețeaua fizică www.iabilet.ro/retea de la Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lânga casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, si (3) fizic din Timisoara: Jardin Timișoara, D’arc, Storia, Manufactura, biletele V.I.P. se pot achiziționa de la Fratelli Timișoara.
1.2. Abonamentul asigură participantului accesul la intreg evenimentul, in zilele de 23-25 Iunie 2017 între orele 23.06.2017, ora 14:00 – 26.06.2017, ora 04:00 AM
1.3 Biletele de o zi au valabilitate doar pentru o singură zi de festival, intre orele 14:00 - 08:00 AM (a zilei urmatoare).
1.4. Organizatorii garantează DOAR valabilitatea biletelor/abonamentelor vândute de către partenerii Music Travel Festival sau de către partenerii iabilete.ro.
 
IMPORTANT! Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor. De asemenea este interzisa vanzarea la suprapreţ a biletelor de acces la eveniment. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice accesul în zona evenimentului a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora.
 
1.5. Bilete şi brăţări: În momentul validării biletului (indiferent de tipul său), Participantul primeşte o brăţară intacta (diferita ca si design si culori, in functie de tipul accesului - bilet de o zi sau abonament) care îi asigură aceleaşi drepturi şi obligaţii ca şi un bilet/abonament. Doar o brăţară intactă, purtată la mână, asigură participantului dreptul de a intra in perimetrul evenimentului.
Organizatorul îşi rezervă dreptul (prin colaboratorii săi) de a verifica constant brăţara atât la intrarea în incinta evenimentului cât şi pe tot perimetrul evenimentului. Pierderea, avarierea sau distrugerea brăţării este responsabilitatea exclusivă a participantului. În cazul avarierii sau pierderii, brăţara nu mai oferă participantului niciun drept, acesta fiind obligat să îşi achiziţioneze un bilet nou sau să părăsească perimetrul evenimentului. Brăţările rupte, descusute sau lipite nu sunt valide şi nu vor fi schimbate de organizatori.

2. CUMPĂRAREA BILETELOR
 
2.1. Cumpărarea biletelor se poate face:
- (1) de pe www.iabilet.ro. Acesta  are dreptul de a percepe un commision de emitere si gestionare a vanzarii de bilete de 6.5% peste pretul biletului.
- (2) Reteaua fizica www.iabilet.ro: Biletele se pot cumpăra în format fizic în toată țara din magazinele Flanco, magazinul Muzica, de la stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), din magazinele UMAN, Senia și IQ BOX, din agențiile Perfect Tour, de la Hard Rock Cafe, Berăria H, Cafe Deko, Club Quantic și Club Vintage și de pe cele 1500 de automate self-serving Zebra Pay din toata tara.
- (3) Fizic din Timisoara: Jardin Timișoara, D’arc, Storia, Manufactura, iar biletele V.I.P. se pot achiziționa de la Fratelli Timișoara.
 
3. RETURNAREA BILETELOR
 
3.1. Biletele cumpărate nu pot fi înlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită, decat in cazuri exceptionale, produse din culpa exclusive a organizatorului, care vor fi anuntate catre participanti prin mijloace media.
 
4. SCHIMBAREA PREŢURILOR
 
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica preţul biletelor fără o înştiinţare în prealabil.

IV. PARTICIPAREA LA EVENIMENT

1. Intrarea
 
1.1. Intrarea se face doar pe la zonele special amenajate pe baza biletului/abonamentelor care a fost schimbate in prealabil in bratara de acces. Toti participantii la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate.
1.2. In momentul intrarii in eveniment, participantul ia la cunoştiinţă acest regulament, afisat in loc vizibil. Este interzis accesul cu următoarele lucruri: droguri, aparate pirotehnice, sticlă, obiecte contondente, cuţite, umbrele, material explozibil, toxic sau inflamabil, obiecte care îi pot răni pe ceilalţi. În concordonaţă cu legile în vigoare participanţii nu pot introduce în eveniment următoarele obiecte: cuţite, spray paralizant, lanţuri sau alte obiecte care reprezintă pericol public, precum şi, dar neexclusiv, obiectele menţionate în preambul. Participanţii nu pot introduce, este INTERZIS: alcool/bauturi racoritoare, droguri, aparate pirotehnice, obiecte contondente inclusiv sticle, cutite, umbrele, material explozibil, toxic sau inflamabil, orice alte obiecte ce-i pot rani pe ceilalti participanti. Nu pot fi introduse lichide pe teritoriul zonelor de evenimente. Participanţii nu pot intra cu mâncare în perimetrul evenimentului.
1.3. Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele:
 - persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezinta risc, isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment. Spectacolul poate include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiilor sau persoanelor epileptice. Organizatorul informeaza participantii ca este posibil ca in cursul desfasurarii evenimentului sa fie organizate focuri de artificii, activităţi securizate de Organizator, iar pentru riscurile de vatamare sau de prejudicii materiale, nu isi asuma nici o raspundere.
1.4. Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti.
1.5. Accesul minorilor cu varste cuprinse intre 12 si 14 ani este permis daca au un bilet valid si sunt insotiti de un parinte/adult, care la randul lui trebuie sa prezinte un bilet valid.
Toti minorii vor purta bratari speciale.
1.6. Persoanele cu handicap de gradul 1 sau 2 au acces gratuit in cadrul evenimentului in baza certificatului de handicap. Acestea trebuie sa prezinte la intrarea in festival certificatul de handicap si actul de identitate.
1.7. Accesul cu animale este interzis.
1.8. Toți participanții trebuie să aibă asupra lor un act de identitate pe care sa îl prezinte la intrare.

2. Reguli de conduită pe suprafaţa evenimentului
 
2.1. Toţi participanţii trebuie să respecte regulile de conduit sociala si bunele moravuri, legile şi prevederile enumerate în acest Regulament.
Participanţilor nu le este permis să desfăşoare activităţi care ar putea să pună în pericol sau să afecteze în orice mod siguranţa sau drepturile celorlalţi participanţi.
Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea prezentului Regulament si va putea solicita despagubiri persoanelor vinovate de producerea acestora.
Participanţii sunt obligaţi, ca pe perimetrul evenimentului, să respecte şi să nu distrugă mediul înconjurător şi bunurile aflate in perimetrul festivalului, incluzând construcţiile/mobilierul/bunurile de orice fel şi spaţiile verzi aferente.
2.2. Pe perioada evenimentului, Organizatorii, partenerii Organizatorilor sau presa acreditată au dreptul de a înregistra şi fotografia evenimentul.
Participanţii iau la cunoştinţă că există posibilitatea de a apărea în astfel de materiale, fără a putea emite pretenţii asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale.
Organizatorii au dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex Youtube) şi de a le utiliza în campanii publicitare fără a compensa în vreun fel participantul. Participanţii au dreptul să filmeze şi să fotografieze zonele în care au acces, fără a le folosi în scopuri comerciale.
 2.3. Participanţii iau la cunoştinţă că pe perimetrul evenimentului este interzisă orice activitate comercială sau de publicitate fără acordul scris al Organizatorilor.
2.4. In intreagul perimetru al evenimentului este interzisă utilizarea focului prin orice mijloace (amenajare de focuri de incalzire, de atmosfera sau orice alte metode de foc deschis) şi a materialelor inflamabile.
Organizatorii nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea acestei prevederi.
Orice prejudiciu suferit de participanţi va fi suportat de către aceştia.
 
3. Reguli de conduită în afara suprafeţei evenimentului
 
În afara incintei evenimentului, participanţii sunt obligaţi să respecte legile în vigoare din România şi regulile de conduită socială.
Sunt interzise acţiunile care periclitează fizic sau moral alte persoane.
Participantii trebuie sa urmeaze indicatiile si recomandarile organizaorilor si a agentilor de securitate. Orice abuz verbal sau fizic va fi sesizat organelor competente.
De asemenea, orice abuz fizic sau verbal al agentilor de securitate, poate fi raportat de catre participanti, organizatorilor.
 
4. Obiecte pierdute
 
Obiectele pierdute trebuie aduse la info point-ul amenajat  in cadrul Evenimentului. Proprietarii le pot recupera urmând o procedură a Organizatorului care constă în identificarea persoanei şi a obiectului pierdut. După eveniment, Organizatorul va păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de 14 zile de la momentul predării şi va încerca returnarea lor către proprietari.
 
5. Securitate
 
Pe teritoriul evenimentului Organizatorul asigură securitatea printr-un partener calificat şi acreditat să facă acest lucru. În timpul evenimentului, participanţii sunt obligaţi să respecte agenţii de securitate, să colaboreze cu aceştia şi să le respecte instrucţiunile în caz de urgenţă.
In caz de incidente de violenta sau de punere in pericol a integritatii corporale a altor persoane, personalul care asigura securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta in care se desfasoara evenimentul.
 
6. Prim ajutor
 
Pe teritoriul evenimentului există zone de prim ajutor, în caz de nevoie, identificate corespunzător în perimetrul evenimentului.
 
7. Servicii şi produse
 
7.1. In timpul evenimentului, produsele si serviciile sunt disponibile in locuri special amenajate, disponibile atât gratuit cât şi contra cost, iar participanţii se angajează să folosească ca modalităţi de plată doar metodele acceptate de organizator şi partenerii acestora. Ca regula generala, plata serviciilor si produselor in incinta se va face cu tokens. Cu exceptia produselor vestimentare si de design.
7.2. Pe perimetrul festivalului se pune la dispoziţie participanţilor token-uri. Deţinerea acestora da dreptul posesorilor de a obţine produse şi servicii disponibile în perimetrul festivalului. Valoarea unui token este de 7 lei şi poate fi divizat, astfel toate preturile vor fi multipul de 3,5 lei.
7.3. - Se pot returna maxim 7 token-uri de catre un singur vizitator

- Nu se pot returna jumatati de token-uri
-
 Returnarea token-urilor si primirea banilor se poate face numai in baza unui act de identitate valid
-
 Token-urile pot fi returnate pana in data de 26.06.2017 pana cel tarziu la ora 06:00. 

V. GARANŢII ŞI RESPONSABILITĂŢI

1. Organizatorul garantează accesul şi utilizarea serviciilor din cadrul evenimentului oricărui participant cu un bilet valid. Datele de desfăşurare ale evenimentului pot fi modificate unilateral de Organizator în caz de forţă majoră sau caz fortuit. Datele evenimentului nu vor fi schimbate în cazul unor condiţii meteorologice minore (ploi, zile înnorate, etc)
 
2. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica orele programului muzical.
Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri în cazul acestor modificări.
 
3. Organizatorul nu îşi asuma responsabilitatea pentru niciun prejudiciu suferit în incinta evenimentului care nu a fost cauzat din culpa exclusivă a Organizatorului..
 
4. După ce participantul a primit brăţara, Organizatorul nu mai este responsabil pentru integritatea acesteia. Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri datorită pierderii sau distrugerii brăţării.
 
5. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru prejudiciile provocate de activităţi care încalcă prevederile prezentului regulament, activităţi interzise de lege sau prejudiciile cuzate de culpa participanţilor sau a unei terţe părţi.
 
6. Organizatorul nu este responsabil pentru acţiuni ce se petrec în afara zonei evenimentului.
 
7. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea de a depozita sau găzdui animale, obiecte, băuturi, mâncare sau tutun ce nu sunt premise pe teritoriul evenimentului.
Organizatorul nu le va depozita în cutii de valori, şi nu va răspunde de protejarea acestoraînainte de intrarea în incinta evenimentului.

VI. SANCŢIUNI

1. Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant în incinta evenimentului, total sau parţial sau de a invita participantul să parasească incinta evenimentului, în cazul încălcării regulamentului prezent sau a unei legi în vigoare din România.
 
2. Organizatorul va redirecţiona cazurile de bilete false către organele abilitate, pentru începerea urmăririi penale.
 
3. Orice contraventie sau infractiune savarsita de Participanti pe durata evenimentului va atrage exclusiv raspunderea contraventionala sau penala a persoanelor care se fac vinovate de savarsirea acestor fapte, Organizatorii fiind exonerati de orice raspundere.

VII. SEMNE ŞI DREPTURI DE AUTOR

1. Organizatorii au drepturi depline asupra numelor comerciale si marcilor înregistrate sau nu, siglei, adreselor de e-mail, nume de domenii sau URL, semnelor utilizate in corespondenta, e-mail, carti de vizita si alte materiale, semnelor, logo-urilor, mărci precum şi asupra materialelor, textelor şi a tuturor informaţiilor de pe www.musictravelfestival.ro sau alte canale care folosesc cele menţionate mai sus.
Cele menţionate mai sus nu pot fi copiate, utilizate sau distribuite în scop comercial fără acordul pralabil si in scris al Organizatorilor.
 
2. Logo-urile, semnele şi celelalte informaţii se află sub proprietatea intelectuală a Organizatorilor şi sunt protejate de legile europene si nationale în vigoare.

VIII. CAZ MAJOR

În caz de război, revoltă, atac terrorist, demonstraţii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundaţie, scurtcircuit major, epidemii, rezoluţii oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevăzute sau nu pot fi controlate de Organizatori sau de partipant, niciuna dintre părţi nu este obligată să respecte obligaţiile din prezentul regulament.